Почистване на търговски обекти

Почистване на търговски обекти

Почистване на търговски обекти

Ние, от почистваща фирма Happy Clean знаем, колко е важна хигиената във Вашия търговски обект, независимо дали става дума за центрове, заведения, ресторанти или магазини. Също така знаем, че ежедневието Ви толкова натоварено, че трудно можете да отделите време за решаване на тези въпроси и често се налага компромис, в името на чистотата им.

Ако се нуждаете от еднократно или абонаментно почистване на Вашия търговски обект, Ние сме тук!

Гарантираме, че Вие, Вашите служители и клиенти ще се радват на чистота, уют и спокойствие! Можем напълно да Ви отменим в тази задача. Вашия обект ще бъде грижливо почистен и дезинфекциран от нас, и то във време, изцяло съгласуван със Вас. Осъзнаваме колко е важно да идваме на време, да почистваме бързо, изключително старателно и прецизно. А Вие ще разполагате с времето си през деня за по-важните задачи и вечер, както и в почивните дни, което можете заслужено да отделите за семейството, близките и приятелите си.

След направено запитване от Вас, ние ще посетим търговския обект, ще обсъдим необходимите дейности по почистването и ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Имате въпроси?

   

  Контакти

  Локация
  Почистващите услуги
  се предоставят в София
  Работно време
  Пон-Пк: 8:00 – 19:00
  Почиствания: денонощно 24/7