Почистване на дома и офиса от Happy Clean

Почистването може да бъде скучно и знаем, че имате много възможности за избор, когато обмисляте да наемете професионална почистваща фирма, за  висококачествено и надеждно почистване.

Почистване на дома и офиса от Happy Clean

Поверете почистването на дома или офиса на нас

Ние от почистваща фирма Happy Clean, знаем колко много от ценното Ви време отнема грижата за хигиената в дома или работната среда, в която прекарвате по-голяма част от времето си. Ние можем да Ви заменим в това иначе важно начинание. Предлагаме нашите цялостни решения за професионално почистване на апартаменти, къщи, офиси и търговски помещения.

Усърдната ни работа и професионална етика са нашата водеща философия при предоставянето на нашите почистващи услуги, защото знаем, че те са водещ принцип за една наистина качествена услуга.

Нашата мислия

Нашата мисия е да бъдем на най-високо ниво в предлагането на почистващи услуги, като предоставяме надеждни, качествени, рентабилни решения за почистване на нашите клиенти

Нашата визия

Работим в професионална, същевременно изключително приятелска среда, което прави работата ни и контактите с клиентите ни, едно приятно начинание, вместо служебно задължение.

Нашите ценности

Нашата цел е Вашето оправдано доверие и удовлетворение, след нашето почистване

Нарру Сlean е професионална фирма за почистване, създадена през 2019 год. Малка, семейна фирма тръгнала с любов, внимание и грижа към всеки един клиент. Във времето изградихме доверие към нашите клиенти. Много хора ни се довериха, защото познаваме техните нужди и сме отдадени на работата си.

Разполагаме с професионална техника, работим само с професионални препарати и професионално обучен персонал. Разполагаме с денонощни екипи, покриваемост 24/7. Работим с екологични препарати абсолютно безвредни за Вашето дете или домашен любимец.  Комфорта, уюта и времето на нашите клиенти за нас са на първо място. Ние се грижим за домовете им с внимание и любов.

Доверете ни се ще видите разликата веднага, много го направиха… направете го и Вие!

Ориентирани към клиента

Обслужваме клиенти си, като че обслужваме себе си. Ние ценим отзивите Ви и ги използваме, за да подобрим работата си.

Екологично ориентирани

Ние внимателно избираме най-добрите и екологично чисти почистващи препарати, които дават невероятни резултати.

Развитие

Създаваме дългосрочни отношения, което ни позволява постоянно се развиваме, благодарение на което привличаме повече клиенти, които да работят с нас.

Защо да изберете Happy Clean за почистване?

Защото държим на професионалното отношение, перфектно свършената работа, съобразено с Вашите изисквания и очаквания

Екип от напълно обучени служители

Всеки един от нашите служители е професионално обучен да предоставя висококачествена почистваща услуга, независимо от нейното естество.

Спокойствие за чист дом

Трябва да можете да се наслаждавате на спокойствието, знаейки, че домът ви е в добри ръце, като същевременно се фокусирате върху неща, които са от по-голямо значение за вас.

Гарантираме качество

От Happy Clean се стремим да осигурим най-високо ниво на качествено обслужване в почистващите услуги за всеки клиент. Вашата удовлетвореност е наистина важна за нас!